"Ayurveda" og "Yoga" er urgamle indiske vitenskaper som fokuserer på viktigheten av å se på helheten av mennesket for å holde seg frisk og i balanse. Ayurveda betyr kunnskap om livet.

Yogamassasje er en effektiv og unik form for kroppsbehandling der en kombinasjon av ayurvedisk massasje og yogabaserte muskeltøyninger benyttes for å åpne og balansere kroppen. Hele kroppen behandles og massøren benytter hendene og føttene for å tøye direkte på forkortede og støle muskler.

Yogamassasje kan motvirke rygg- og nakkeproblemer såvel som problemer fra skuldre, hofter, knær og fotleddene. Behandlingsformen kan være svært virkningsfull ved stressrelaterte symptomer.

Yogamassasje foregår på en madrass på gulvet. Under behandlingen vil massør og klient kommunisere og samarbeide. Sesamolje blir benyttet under massasjen. Utvendig bruk av sesamolje kan bedre sirkulasjon og bevegelighet i leddene. Regelmessig massasje med sesamolje vil gjøre kroppen varm og mer aktiv. Stivhet vil kunne reduseres, samtidig vil utrensning av avfallsstoffer kunne effektiviseres. Sesamolje har gode antioksidantegenskaper og kan gjøre huden mykere.

Timebestilling2015-08-27 15.50.00

- 80 min. behandling: 800,-

Kontakt Lena Johansen på
tlf: 90 52 30 90 / e-post: [email protected]
for bestilling av time eller gavekort.
NB! Timer som ikke blir avbestilt dagen før, blir belastet.

Praktiske opplysninger vedrørende behandling

- Unngå store måltider to timer før behandling.
- Unngå smertestillende medikamenter før behandling.
- Ta gjerne kontakt i forkant hvis du har spesifikke problemområder som må tas hensyn til eller om du har noen spørsmål.
- Ta med klær som tåler at du har olje på kroppen etter behandlingen. Det anbefales å la oljen sitte på kroppen i minst en time.
- Drikk rikelig med vann etter behandlingen, dette for å hjelpe kroppen til å skille ut avfallsstoffer og toxiner.
- Planlegg dagen slik at du kan ta det med ro etter behandlingen.
- Du kan oppleve hodepine, føle stølhet, følelsesmessige reaksjoner som for eksempel gråt, glede, tretthet eller energikick kan også forekomme etter, eller under behandling. Dette er tegn på bevegelse og er en positiv forandringen i kroppen. Disse symptomene skal gå over etter 24 timer.
- Vennligst møt ren.